Tequila Design NL Logo

HAVE A SHOT OF CREATIVITY

Paco Busteros León @Tequila Design NL

Grafische
vertalers

(en beeldmakers)

Als ik vertel dat ik ideeën en wensen van mijn klanten vertaal naar grafische en beeldende verhalen op drukwerk of schermen, dan denkt men in eerste instantie aan een vertaling van het Nederlands naar het Mexicaans. Of van het Spaans of Swahili naar Maori.

Maar het gaat hier om een andere vertaalslag. De kern van TEQUILA DESIGN’s aanpak is de overtuiging dat elke klant heel erg precies weet wat hij of zij wil, maar dit niet goed op papier kan zetten. Er is dus een vertaalslag nodig. En daarvoor ben je bij TEQUILA DESIGN aan het juiste adres.
Paco Busteros León @Tequila Design NL

Mijn kracht is het optimaal vertalen van jouw idee voor je (droom)klanten waardoor je beter wordt gezien, onthouden en begrepen. En dit levert vervolgens meer omzet op.

Het gaat niet alleen om een mooi plaatje. Het is veel meer dan dat. Het gaat om het creëren van een beeld dat precies bij jouw onderneming past en jouw verhaal duurzaam en effectief vertelt.

 

Meestal weet je onbewust al wat je wil communiceren. De klus is om daar bewust bij te komen. Ik help jou daarbij door middel van beproefde strategieën zoals ‘discovery sessies’, ‘neurolinguïstisch programmeren’, ’systemisch werk’, ‘transactionele analyse’ en de ‘archetypen van Karl Jung’. Hierdoor komen jij en ik samen daar waar wij willen zijn: een beeld dat het verhaal van jouw onderneming of jouw product perfect vertelt.

How it all started

Na jaren als vormgever en art director bij diverse bureaus gewerkt te hebben, werd het mij duidelijk. Ik kwam erachter dat hoe mooi het werk ook was dat werd geleverd aan de klant, het voldeed niet aan de vraag. beter gezegd: als bureau werd niet aan de behoefte van de klant voldaan.

En dat is het goed communiceren van het verhaal van de klant. Het viel mij op dat door de vele schijven in de communicatie het grootste gedeelte van de informatie bleef hangen en niet terug te voeren was naar het ontwerp. De klant kreeg mooie en vooral hippe ontwerpen, maar ze vertelden niet wie hij of zij was of waar hij of zij voor stond. 

Met dit idee ben ik TEQUILA DESIGN begonnen. Mijn overtuiging is dat elke klant heel erg precies weet wat hij of zij wil, maar zelf de middelen mist om het op papier of op een scherm te zetten. En als je daar achter wil komen, start je met goed uitvragen. Ik heb mij daarom in de afgelopen jaren verder ontwikkeld om zo effectief mogelijk een klant te kunnen begrijpen en uiteindelijk te helpen om zijn of haar verhaal perfect naar buiten te brengen.

“Dat ik in Mexico geboren ben, vind ik geen nadeel. Allesbehalve eigenlijk. Ik zie het als mijn ’superkracht’. Het heeft mij namelijk gedwongen om extra aandacht te besteden aan mijn communicatievaardigheden. En dat kan ik nu inzetten voor mijn klanten en hun ondernemingen.”

I'm Mexican, what's your SUPERPOWER?

Paco Busteros León is een grafisch vormgever geboren in Mexico City met ruim 25 jaar Nederlandse ervaring als grafisch vormgever- en vertaler.

Maak kennis met Paco Busteros León

OVER PACO

Paco Busteros León is een Mexicaanse ­grafische vormgever met zijn bedrijf Tequila Design gevestigd in Leiderdorp

  • Gepassioneerde Grafisch Vormgever | Grafisch Vertaler
  • Geboren en getogen in Mexico Stad, geëmigreerd naar Nederland in 1991.
  • Eigenaar van hét ontwerpbureau Tequila Design | Leiderdorp
  • Creatief, betrokken, nieuwsgierig en open voor nieuwe mogelijkheden.
Paco Busteros León

Ik ben dé grafische vertaler van het imago van jouw bedrijf effectief naar print en screen

Dat doe ik door een persoonlijke aanpak, echt maatwerk, designstrategie een vleugje chilipeper en een shot tequila.

Met mijn hulp wordt jouw idee, bedrijf of product beter onthouden en begrepen. 

Meer omzet dus!

TEQUILA DESIGN NL

Bezoekadres
Rietschans 72a
2352 BB Leiderdorp


Postadres
Middentocht 16
2353 VB Leiderdorp


06 20 04 35 35
hola@tequila-design.com
tequila-design.com

Tequila Design is lid van Conn-X-e Ondernemersnetwerk